Dead Island'ta Eşya Alım Satımı Yapabileceğiz

Zombiler sizi hiç bir yerde rahat bırakmayacaklar
29.08.2011 10:29 Alkan Adakaner


     Zombi oyunu denilince aklımıza gelen ilk şey sürü halinde üzerimize çullanan zombilerden kaçmak oluyor. Techland tarafından geliştirilen Dead Island'ta ise daha fazlasını yapmamız gerekecek.
 
    Yayıncı firma Deep Silver’dan Doug McLeod'un açıklamasına göre oyunda eşya alım satımı da yapacağız. Oyunu tek kişi oynarken bile adada bulunan NPC'lerle ticaret yapmamız mümkün olacak.  
 
     Bu arada oyunda deneyim puanı özelliğinin de olacağını belirtelim. Bu puana göre oyundaki bazı silahları kullanma şansımız olacak. Örneğin süperge sopası, İngiliz anahtarı gibi silahları ilk seviyede kullanacakken sonraki level'da ise pek sık rastlamadığımız silahları kullanma şansına erişeceğiz. Bu silahların level seviyenize göre size farklı renklerde görüneceğini de belirtelim.
 
     PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için Eylül ayının başında piyasaya çıkması beklenen Dead Island'ın sadece "zombi kesme" öğeleri ile dolu olmaması sevindirici. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler