Devolver Digital hikaye odaklı macera oyunu The Cosmic Wheel Sisterhood'u duyurdu

30.04.2023 12:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Devolver Digital'in ve geliştiriciliğini Deconstructeam ekibinin üstlendiği, 2023 yılı içerisinde Switch ve Steam üzerinden PC'ye çıkış yapacak olan hikaye odaklı macera oyunu The Cosmic Wheel Sisterhood'u duyuruldu. Sürgün edildiği asteroitte yaşayan falcı cadı Fortuna olarak oynayacağımız oyunda geniş bir maceraya atılıyoruz.
 
Piksel grafikli hikaye odaklı seçimli bir macera oyunu
 
 
 
Kendi tarot destemizi oluşturacağımız, özgürlüğümüzü yeniden kazanabileceğimiz ve kozmik cadı topluluğunun kaderini tekrardan şekillendireceğimiz bu hikaye odaklı macera oyunu, The Red Strings Club'ın yapımcıları tarafından geliştiriliyor. İlgi çekici karakter tiplemelerinin yer aldığı oyunda seçimler de önem arz ediyor.
 
Oyunda sürgünde yaşayan ve özgürlüğünü yeniden kazanma umuduyla yasak bir yaratıkla anlaşma yapan cadı olan Fortuna olarak oynuyoruz. Sürgün sonrası cadı arkadaşlarımıza tekrardan ulaşabiliyor, yeni cadılarla tanışabiliyor ve oluşturduğumuz kartları kullanarak onların geçmişlerini ve geleceklerini araştırabiliyoruz.
 
Piksel grafiklere sahip hikaye odaklı macera oyunu The Cosmic Wheel Sisterhood, 2023 yılı içerisinde geliyor.
 
The Cosmic Wheel Sisterhood duyuru fragmanı 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devolver Digital Platformlar: PC Geliştirici: Devolver Digital Dağıtıcısı: Devolver Digital Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler