Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu!

16.09.2024 14:04 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Valve & PGL işbirliği ile Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen The International 2024, Dota 2 turnuvasının şampiyonu Team Liquid oldu! Royal Arena'da gerçekleşen büyük finalde Team Liquid rakibi Gaimin Gladiators takımını 3-0 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. 
 
Team Liquid, 2017 yılının ardından yeniden The International şampiyonu olmayı başardı!
 
 
 
     D grubunu 2. sırada tamamlayan Team Liquid, Playoff aşamasında Xtreme Gaming ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda 2-0 rakibi mağlup eden Liquid; üst tur yarı finalinde Cloud9 ve üst tur finalinde Gaimin Gladiators'e karşı 2-0 galibiyet elde ederek adını büyük finale yazdırmayı başardı. Team Liquid'e mağlup olan Gaimin Gladiators alt tura düştü. Alt turda Tundra Esports'a karşı 2-1 galip gelen Gaimin Gladiators büyük finalde yeniden Team Liquid'in rakibi oldu.  Rövanş niteliğinde olan büyük final karşılaşmasında ise Team Liquid net bir oyun ile seride mağlup olmadan 3-0'lık skorla Gaimin Gladiators'a karşı şampiyonluğunu ilan etti.  
 
     2.5 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada şampiyon Team Liquid ödül havuzundan 1.1 milyon dolar, 2. olan Gaimin Gladiators ise 361.000 dolar pay aldı.    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler