Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

06.09.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic bu hafta oyunculara futbol menajerlik oyunu Football Manager 2024'ü ve nişancı aksiyon oyunu Sniper Ghost Warrior Contracts'ı tamamen bedava sunuyor. Oyunları 12 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Önümüzdeki hafta Rugrats: Adventures in Gameland ve SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE oyunları bedava dağıtılacak.
 
Football Manager 2024
 
 
 
Seride şimdiye kadarki en bütüncül sürüm olan Football Manager 2024'te gerçek bir patronun yerine geçebiliyor, dünyanın en iyi takımlarını yönetebiliyor ve kendi futbol hikayeni yazabiliyorsunuz. Büyük bir transfer bütçesiyle desteklenen seçkin bir kulübün yönetimine geçebilir veya yeni, Football Manager 2023'te var olan kariyerini içe aktarma imkanını kullanarak zirveye doğru yaptığın yolculuğa devam edebilirsiniz.
 
- Epic Games sayfası
 
Oyunda neler var?
 
Menajerlik oyunlarından hoşlanıyorsanız, oldukça detaylı yapısı ile beraber bu yapım tam size göre diyebiliriz. Oyuncular tarafından sevilen ve 2024 sürümüyle beraber daha farklı ve daha yenilikçi sistemlerle karşı karşıya kaldığımız yapım içerisinde, serinin şimdiye kadarki en bütüncül versiyonuyla bizlere oldukça güzel bir deneyim sunuluyor. 2024 sürümü içerisinde gerçek bir menajer olma yolunda ilerleyebiliyor ve kendi takımınızı oluşturarak ve aynı zamanda oyuncularınızı transfer ederek büyük bir maceraya atılabiliyorsunuz. Spor müsabakalarına çıkış yapabileceğiniz ve aynı zamanda kupa kazanmak için büyük bir mücadele sergileyebileceğiniz yapım içerisinde dünyanın en iyi takımlarını yönetmek durumunda kalıyor ve aynı zamanda kendi futbol hikayenizi burada yazmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Yapacağınız hamlelerle ve büyük transfer sözleşmeleri ile beraber dikkat çekici bir yapı ile karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda tüm detaylar ve yönetim unsurları elimizde bulunuyor ve burada yapacağımız hamlelerin oldukça önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir strateji benimseyebiliyor ve kendi planlamalarınızı oyuna dahil edebiliyor. Nasıl bir yapıya sahip olmak istiyorsanız, ona göre kendi seçimlerinizi gerçekleştirerek aynı zamanda oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla ilgi çekici stratejiler ön plana koyarak hangi yöne doğru ilerlemek istiyorsanız, ona göre eğilim gösterebilir ve kendi eylemlerinizi ortaya çıkarabiliyorsunuz. Bu sayede oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca, örneğin transfer marketinden oldukça yüksek meblağlarla beraber kaliteli oyuncular transfer edebiliyor veya daha farklı bir şekilde altyapıdan oyuncular yetiştirerek altyapıya önem verebiliyor veya çok daha farklı bir strateji benimseyerek takımınızı ön plana çıkarmaya hazırlanabiliyorsunuz. Bunun seçimi ve yol haritası tamamen size ait oluyor ve bu seçimlerle beraber her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.

Dikkat çekici ortamlara, sahalara, arenalara ve çok daha fazlasına geçiş yapabileceğimiz yapım içerisinde kendi futbol takımımızı ortaya çıkarabiliyor ve burada yer aldığımız süre boyunca zirveye doğru yolculuğumuza devam etmek durumunda kalıyoruz. Oyunda futbolun en başarılı tarzlarını oynamak ve aynı zamanda uygulamak için büyük bir çaba sarf ediyor, ilham aldığımız modellerle beraber taktiksel ve deneyimsel bir süreçle karşı karşıya kalıyor ve kendi sistemlerimizi oyuna dahil etmek durumunda kalıyoruz. İlk günden mücadeleyi domine etmeye çalışabileceğiniz yapımda, elbette yapmanız gerekenlerin en iyisini yapmak durumunda kalıyorsunuz. Uluslararası müsabakaları çıkararak elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz. Oyunda farklı şekillerde yıldız oyuncularla karşı karşıya gelebiliyor, onları takımınıza alabiliyor ve elbette bunların da her birinin kendine özgü bir maliyeti bulunuyor. Bu tarz eserlerle beraber transfer piyasasına hükmedebiliyor, yeni araçları kullanabiliyor, kadronuzu kendiniz inşa edebiliyor ve uluslararası yetenekleri kovalamak durumunda kalıyorsanız veya yerel bir şekilde kendi altyapınızdan çıkarabileceğiniz oyuncuları ana takıma dahil edebiliyor ve bu sayede farklı stratejiler benimseyebiliyor ve seçkin bir kulübenin yönetim koltuğuna oturabiliyorsunuz.
 
 
 
Bu tarz eserlerle beraber oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca transfer bütçesi görüşmeleriyle karşı karşıya kalabiliyor, farklı toplantılar yaparak takımın gidişatı hakkında çeşitli konuşmalar yapıyor ve aynı zamanda bunları eyleme dökebiliyor ve yol haritamızı burada belirlemek durumunda kalıyoruz. Oyunun 2024 sürümü elbette hayranları ve yeni oyuncuları üst düzey bir yapı sunmayı hedefliyor. Bunun yanı sıra eğer serinin bir önceki oyunu yani 2023 versiyonunu oynadıysanız, doğrudan kendi kariyerinizi yani var olan bir kariyerinizi içe aktararak 2024 sürümünde kaldığınız yerden devam edebiliyor ve bu da daha önceki serinin oyununu oynayanlar için gerçekten güzel bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor. Yani herhangi bir şekilde burada bir kayıp söz konusu olmuyor. Aynı şekilde yepyeni bir maceraya başlayabilir veya tamamen sıfırdan oluşturabildiğiniz bir karakter ve avatarlar ile beraber kendi menajerlik koltuğunuzu kendiniz kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra elbette yepyeni bir maceraya başlayabilir ve sıfırdan oluşturabileceğiniz bir takımla beraber oyunda kendi hikayenizi yazabilirsiniz.
 
Bunun seçimi tamamen size ait oluyor ve dolayısıyla bu tarz detaylarla beraber her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebilir ve başlangıç taktiklerinizi seçebiliyorsunuz. Bütüncül bir sürümle beraber karşı karşıya kaldığımız versiyonu ile beraber transfer bütçeleri ile görüşmeler yapabiliyor, transferleri en iyi şekilde değerlendirebiliyor ve hem alım hem de satım konuşmaları ile karşı karşıya kalıyoruz.

Kendi hikayemizi yazabileceğimiz ve bu hikaye konusunda diğer taraflardan yardım alabileceğimiz yapım içerisinde futbol hareketlerimizi kendimiz sergileyebiliyor ve en iyi şekilde oyundaki yerimizi almak durumunda kalıyoruz. Burada oyuncu animasyonları, top fizikleri ve aydınlatma sistemleri serinin önceki oyununa göre daha da değişkenlik gösteren ve yenilik gösteren bir yapıyla bizlere sunuluyor ve en sürükleyici maç motorunun 2024 versiyonu içerisinde olduğu vurgulanıyor.
 
Geliştirici ekip zaten çıkış yapmadan önce oyun için gerçekten de üst düzey bir yapıya sahip olacağına vurgulamıştı. Dolayısıyla oyuncular kararını verdi ve oyunun gerçekten de akıcı bir şekilde olduğunu vurguladı ve buna göre de oyunda yerinizi almanız gerektiğini aktardı. Sürükleyici maç sistemleri ile beraber ilerleyebileceğiniz yapımdan daha akıllı oyuncu rotasyonları ile beraber elbette öne çıkan akıcılıkla oyunu oynayabiliyor ve çok yönlü rol sistemi ile beraber bir oyuncuyu dilediğiniz mevkide oynatabiliyor ve farklı mevkilerde usta olma yoluna itebiliyorsunuz. Yani bir oyuncu burada farklı şekillerde değerlendirilebiliyor, çok daha çeşitlilik gösteren bir yapıya sahip olabiliyor ve böylece transfer piyasasını bu şekilde kendi oyuncularınızla hükmedebiliyorsunuz. Oyun içerisinde transfer pazarının en iyi sistemi bizlere sunuluyor ve burada elbette bu transfer marketleri gerçekten de düzgün bir yapıya sahip olması gerekiyor.
 
 
 
Bu 2024 versiyonu içerisinde gerçekten de sağlam bir transfer market dinamiğini ve ekonomi sisteminin olduğundan bahsetmek gerekiyor. Oyun içerisinde farklı yeteneklere sahip oyuncular yer alıyor ve bu sistemlerle beraber kendimiz transfer piyasasına hükmetmeye çalışıyor ve elimizden geleni yapmak durumunda kalarak burada farklı oyuncuları takımımıza alabiliyoruz. Bununla beraber elbette farklı yıldızları ve yıldız oyuncuları takımımıza davet ederken onlarla çeşitli anlaşmalar yapmak durumunda kalıyoruz, bazı teklifler verebiliyor ve bu sayede elbette takımınızı daha da güçlendirmek durumunda kalıyorsunuz. İlk günden mücadeleyi domine etmek için tüm gerekenler bizlere sunuluyor ve burada neler yapmamız gerektiği daha sonra ise bizlere bırakılıyor. Dolayısıyla taktiksel sistemlerimizi ön plana çıkarabiliyor, kendi stratejimizi oyuna dahil edebiliyor ve nasıl bir yapıyla beraber mücadeleye katılım sağlamak istiyorsak, ona göre kendi dizilimimizi ortaya çıkarabiliyoruz.

İlgi çekici futbol rotasyonları ile beraber yer alabileceğimiz yapım içerisinde, antrenman sahası içerisinde oyuncularımızın seviye atlatmasına yardımcı olabilir ve böylece hem istatistikleri gelişebilir hem de bu sayede daha farklı rollerde yani mevkilerde oyun oynamasına müsaade edebiliyoruz. Mücadelelerle beraber ilerleyebileceğimiz ve şampiyonalara katılım sağlayabileceğimiz yapımda elbette bu sayede antrenman aracılığıyla tüm oyuncuları yükseltebiliyoruz. Ancak bu antrenmanların elbette onlar için oldukça risk taşıdığını da belirtmek gerekiyor çünkü bunlarla beraber elbette onların sıkı çalışması hem kondisyonunu artırabiliyor, ancak bir yandan da sakatlanma şansını biraz daha artıran unsurlar arasında yer alıyor.
 
Top ve oyuncu hareketlerini yapılan önemli geliştirmelerle beraber 2024 sürümünde yer aldığımız yapım içerisinde takım çalışmasıyla beraber oyuncularımızı geliştirebiliyor, onları seviye atlatabiliyor, mücadelelerle beraber onlara daha da yükseklere çıkarabilir ve reytingini arttırarak güçlerini daha da yükseltebiliyoruz. Takım çalışması ile beraber ilerleyebildiğimiz yapımda elbette uluslararası yetenekler ve geleceğin yıldızları gibi farklı kategoriler
bulunuyor. Bu kategoriler içerisinde farklı oyuncuları keşfedebiliyor ve keşiflerle beraber bu sayede takımımızı daha da güçlendirebiliyoruz. Aynı zamanda kısa süre içerisinde daha fazla reytingi arttıran oyuncuların da burada olduğunu söylemekte fayda var. Dolayısıyla farklı oyun tarzlarını oyuna dahil ederken aynı zamanda oyuncuların güçlerini de burada ön plana çıkarabiliyor ve top ve oyuncu kontrolleri ile beraber takımımıza hükmedebiliyor ve aynı zamanda oyuncularımıza en iyi şekilde farklı mevkilerde oynatabiliyoruz.
 
 
 
Farklı taktikler benimseyebileceğimiz ve daha çok savunmaya yönelik veya hızlı atağa yönelik çeşitli taktikler verebileceğimiz, aynı zamanda maç esnasında farklı taktiklerle beraber anlık olarak dinamik bir şekilde taktiğimizi ve planımızı değiştirebileceğimiz yapımda her bir yönetim unsurunun elimizde olduğunu söyleyebiliyor ve bu sayede elbette takımın başarısıyla beraber şahlanabiliyor, ancak takımın başarısızlığıyla beraber dibe düşmek durumunda kalıyoruz. Durum böyle olunca yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön vermek ve aynı zamanda başarımızı sürdürmek için gerçekten de yüksek bir şekilde hamle yapmak gerekiyor ve geleceğin yıldızlarını burada inşa ederek büyük bir atılım sergileyebiliyoruz. Aynı zamanda adımızı altın harflerle yazdırabiliyor ve listelerde en üst sıralarda yer almak durumunda kalıyoruz.

Turan topları hükmedebileceğimiz ve yenilenen duran top planlaması ile beraber sahanın iki tarafında da etki yaratabileceğimiz yapımda, antrenörlerin uzmanlığına güvenerek elbette farklı şekillerde rutin planlamalar oluşturabiliyor ve duran toplarda bile burada tüm stratejiyi ve planı yapmak durumunda kalıyoruz. Elbette duran toplarda hangi oyuncunun kullanması gerektiğine karar verebiliyor ve transfer piyasasında elbette kadro kurma yeteneklerimizi ön plana çıkarabiliyoruz. Bu sayede duran toplarda köşe vuruşlarında veya faullerde hangi oyuncuların kullanması gerektiğine karar verebiliyor, hatta hangi oyuncuların çıkmasını söyleyebiliyor ve rüya gibi bir kadro oluşturmak için yeni araçlardan yararlanmak durumunda kalıyoruz. Artık rakip menajerlerin kadrolarına takviye yapacakları zaman daha da stratejik hamleler yapmak durumunda kalıyor ve bu yüzden transfer konusunda zor anlar yaşayabileceğimiz durumların da söz konusu olduğunda vurgulamak gerekiyor.

Bu oyuncuların kulübüne ne kadar çok katkı sağladığı ile ilgili çeşitli istatistikleri elde edebileceğiniz yapımda, farklı oyun modlarıyla ilerlemek durumunda kalıyor ve oyunda daha çok kullanacağınız modlar arasında kariyer modu bulunuyor. Kariyer modu ile beraber kendi kariyerinizi en üste çıkarmak durumunda kalıyor ve aynı zamanda yeteneklerinize genel bir bakış atabiliyorsunuz. Bu sayede kariyerinizin doruklarına çıkmak için büyük adımlar sergileyebiliyor ve bununla beraber üst düzey bir yapı elde etmek durumunda kalıyorsunuz.
 
 

Genel olarak toparlayacak olursak, oyun içerisinde nasıl bir yapı ile beraber ilerlemek istiyorsanız, ona göre kendi seçeneğinizi gerçekleştirebiliyor, kendi rüya takımınızı oluşturabiliyor ve nasıl bir yapıyla beraber ilerlemek istiyorsanız, ona göre hamlelerinizi ortaya çıkarabiliyorsunuz. Menajerlik ve futbol oyunlarından hoşlanıyorsanız, bu oyun tam size göre diyebiliriz. Oyun şu anda birçok platformda yer alıyor ve dilediğiniz platformdan oyunu satın alabilir ve oyuna dahil olabilirsiniz. Şu anda zaten Epic Games haftalık ücretsiz oyunlar kapsamında oyunu doğrudan kütüphanenize bedava bir şekilde ekleyebilir ve indirebilirsiniz.
 
Sniper Ghost Warrior Contracts
 
 
 
Gerçeğine en yakın deneyimi sunan bu keskin nişancı savaş oyununda müthiş bir suikastçı olabiliyorsunuz. Geniş, açık uçlu haritalarda sürükleyici bir tek oyuncu mücadelesine atılabiliyorsunuz. Çok çeşitli görev ve ödüller sayesinde yeniden oynanabilirlik yükselirken yeni hedefleri ortadan kaldırarak oyun parası kazanma ve kazandığın parayla yükseltmeler alma olanağı sunuluyor.
 
- Epic Games sayfası
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
Nişancı ve aksiyon sisteminin ön plana çıktığı ve gerçeğe yakın bir deneyim sunan yapım içerisinde suikastçi olarak ilerlemek durumunda kalıyor ve istediğimiz gibi farklı görevlere doğru atılım sağlamak istiyoruz. Oyunda tek oyunculu bir hikaye odaklı nişancı deneyimi bizlere sunuluyor ve elimize aldığımız silahlarla beraber düşmanlara karşı uzaktan gelebiliyor ve onları teker teker avlamak durumunda kalıyoruz. Farklı şekillerde görevlere adım atabileceğimiz ve bu görevleri en iyi şekilde tamamlayabileceğimiz yapım içerisinde taktıkça düşünmek gerekiyor ve taktiklerimize en iyi şekilde bilirlerken burada neler yapabileceğimize biz karar verebiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve geniş ve açık uçlu haritalar içerisinde sürükleyici bir nişancı deneyimini adım atmak durumunda kalıyorsunuz.
 
Bunun yanı sıra elbette sizin bir ücretiniz bulunuyor ve her bir görevle beraber farklı paralar kazanmak durumunda kalıyorsunuz. Düşmanlara fark ettirmeden pozisyon alabileceğiniz ve uzaklardan atışlar yapabileceğiniz yapımda elbette tam isabetli bir şekilde mermileri fırlatmanız ve yapıştırmanız gerekiyor; ancak bu şekilde onları devre dışı bırakabilir ve düşmanları ortadan kaldırabilirsiniz.
 
Bu şekilde farklı şekillerde kontratları yani sözleşmeleri tamamlayabiliyor ve geniş yelpazedeki hedefleri ortadan kaldırmak durumunda kalıyorsunuz. Bunun yanı sıra oyun içerisinde hem dünya çapında hem de kişiye özel çeşitli sözleşmeler bulunuyor. Bu sözleşmelerin elbette farklı şekillerde maliyetleri yer alıyor; kolaydan zora doğru ilerleyebileceğiniz ve tamamlayabileceğiniz hedeflerle beraber sözleşmenin zorluğuna göre ödülün de bolluğu değişkenlik gösterebiliyor. Durum böyle olunca elbette hassas strateji ile beraber ilerlemek durumunda kalıyor ve hangi göreve hangi şekillerde ilerleyebileceğiniz ve nasıl bir yapıyla yer alabileceğiniz tamamen size ait oluyor. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, her bölge içerisinde neler yapmanız gerektiğine karar verebiliyor ve oyunda yer aldığınız süre boyunca burada dikkat çekici sistemlerle karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Oyun içerisinde hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda oldukça dikkat etmeniz gerekiyor çünkü burada uzak mesafeden tam hedef alırken bir anda kendinizi ve karakterinizi açığa çıkarabiliyor ve bu durumlarda elbette zorlu bir yapı ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz.
 
 

Açık uçlu sözleşmelere katılım sağlayabileceğimiz ve ödüller sayesinde yeniden oynanabilirliği yüksek hedefleri doğrudan atılım sağlayabileceğimiz yapımda oyun parası kazanarak kazandığımız paralarla beraber hem kendimizi hem de silahları yükseltebiliyor ve böylece artık görevleri daha da kolay bir şekilde yapabiliyoruz. Profesyonel bir suikastçi olarak oynayabileceğimiz, planları suya düşürebileceğimiz ve çok sayıda pusuda bekleyen rakipleri ortadan kaldırabileceğimiz yapımda elbette onları ortadan kaldırmak için yüzlerce farklı yol deneyebiliyor ve bir göreve adım atmak için farklı şekillerde yerimizi alabiliyoruz.
 
Bir göreve karşı hangi bakış açısıyla ilerleyebileceğiniz tamamen size ait olarak değişkenlik gösterebiliyor. Dolayısıyla burada her bir oyuncu görevleri farklı şekillerde tamamlayabiliyor ve burada oyuncular aslında özgürlükçü bir yapıyla karşı karşıya kalıyor ve aynı zamanda geliştirici ekip burada oyuncuları tamamen özgür bir şekilde bırakmış ve bu sayede görevleri nasıl tamamlayabileceğimiz tamamen bize bırakılmış durumda. Planlarımızı en iyi şekilde değerlendirebileceğimiz ve bölgenin ve ortamın zorluğuna göre hangi hamleleri yapabileceğimizin değişeceğini gösterebileceği yapımda geniş yelpazedeki hedefleri yok etmek durumunda kalıyor ve yüzlerce farklı yolla beraber sözleşmeleri tamamlayabiliyoruz. Hassas ve stratejik bir şekilde ilerleyebileceğimiz oyun içerisinde mükemmel haliyle beraber oyunu deneyimleyebiliyor ve oyunda pozisyon almamız gereken türlü durumlar yer alıyor.
 
Düşmanların duruşuna, çevre dizaynına ve ortamın kalabalık oluşuna göre oldukça farklı şekillerde planlamalarımızı ortaya çıkarabileceğimiz yapımda tek oyunculu ve hikaye odaklı bir sistemin olduğundan bahsedebiliyoruz ve oyun içerisinde istediğimiz gibi ilerlemek durumunda kalıyoruz. Çok çeşitli görevleri adım atabileceğimiz ve yeniden oynanabilirliğin yüksek olduğu yapım içerisinde yeni hedefleri ortadan kaldırmak için büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyoruz. Ortadan kaldırdıktan sonra yukarıda bahsettiğimiz gibi oyun içi paralar kazanabiliyor ve paralarla beraber çeşitli yükseltmeler alabiliyoruz. Böylece kendimize farklı avantajlar ve bonuslar sağlayarak hızlı bir şekilde diğer sözleşmelere yani görevleri geçiş yapabiliyoruz. Bu sayede daha fazla profesyonel olabiliyor ve kendi şanımızı daha da artırabiliyoruz; böylece listelerde en yüksek sıralarda yer alabiliyoruz.
 
 

Yapabileceklerimizle beraber gidişatına yön verebileceğimiz yapımda yeni ve dinamik bir nişangah sisteminin olduğundan bahsedebiliyor ve bununla beraber yoğun ve gerçekçi bir sistemle oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Nişancı deneyimiyle ön plana çıkabileceğimiz yapım içerisinde kendi stratejimizi ön plana çıkarabiliyor ve harita içerisinde yer aldığımız süre boyunca hangi adımları yapmamız gerektiğine biz karar verebiliyoruz. Yükseltilebilir maskelerle beraber çevremizi tarayarak zayıf noktaları bulabiliyor ve en önemli nesneleri gösterme özelliği ile beraber ön plana çıkarabiliyoruz.
 
Bu sayede oyunda önemli keşifler yapabiliyor, etrafı analiz edebiliyor ve bir sürü yeni tesisat elde edebiliyoruz. Burada kullanabileceğimiz oldukça fazla teçhizatın olduğunu söyleyebiliyor ve burada durumlardan uzaktan kumandalı keskin nişancı taretlerine, gaz bombalarından pek çok cihaza kadar oldukça farklı sistemlere kadar kendimizi daha da güçlü hale getirebiliyoruz ve böylece yeteneklerimizi ortaya çıkararak düşmanları yani hedefleri ortadan kaldırabilir ve sessizce yok edebiliyoruz. Stratejik oyun tarzımıza uyacak şekilde farklı ödüller kazanabiliyor ve bu sayede oyundaki gidişatımızı daha da hızlandırabiliyoruz. Bunun yanı sıra oyunda farklı bölgeler bulunuyor ve Sibirya'nın vahşi doğalarında hayatta kalma mücadelesini vermek durumunda kalıyoruz. Karla kaplı dağlarla beraber balta girmemiş ormanlara geçiş yapabileceğimiz, yakından aynı zamanda buranın derinliklerine doğru gizlenmiş bir askeri sistemin olduğundan bahsedebilir ve bölgeye adım atarak burada neler olup bittiğini öğrenebiliyoruz.
 
 

Genel olarak toparlayacak olursak, gerçeğe yakın bir nişancı ve aksiyon deneyimi sunan bu oyun, oyunculara suikastçi rolünde stratejik görevler tamamlama fırsatı sunuyor. Tek oyunculu hikaye odaklı bir yapıda ilerleyerek, farklı görevler alıyor ve uzaktan hedeflerinizi teker teker avlayarak ilerlemek zorunda kalıyorsunuz. Her görevde strateji ve taktiksel düşünce büyük önem taşıyor; oyuncular, düşmanlara fark ettirmeden pozisyon alarak hedeflerini dikkatlice vurmalı. Geniş ve açık uçlu haritalarda oynanan oyunda çevreyi kullanarak gizlilik sağlayabilir ve hedeflerinizi ortadan kaldırırken kendinizi açığa çıkarmamaya özen göstermelisiniz. Uzun menzilli atışlar yapabilme yeteneği, tam isabetli mermiler fırlatma ve hedefleri sessizce devre dışı bırakma becerisi oyunun temel unsurlarını oluşturuyor.
 
Oyun, kontrat tabanlı bir yapıya sahip; her bir görev, oyuncuya para ödülü sunuyor. Zamanla dünya çapında ve kişiye özel sözleşmeler alarak kolaydan zora doğru farklı hedefler üzerinde çalışabilirsiniz. Görevlerin zorluk seviyesi arttıkça, kazanacağınız ödüller de aynı oranda artış gösteriyor. Bu da oyunda ilerledikçe daha büyük ve daha riskli görevlerin kapısını açıyor. Her bölgeyi keşfederek neler yapmanız gerektiğine siz karar verebilir, geniş takım seçenekleriyle stratejik planlar yapabilirsiniz. Oyun sırasında dikkatli olmanız gerekiyor; yanlış bir hamle, sizi düşmanların hedefi haline getirebilir. Hassas strateji ve doğru zamanlama ile düşmanları sessizce ortadan kaldırmak, başarılı olmanın anahtarıdır. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var; oyun zaten şu anda ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla kütüphanenizi ekleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor! 44 Dk önce Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler