Evolve Yönetmeni: "Amacımız Oyuncuları Sömürmek Değil"

22.01.2015 20:32 Samet Konuksal


    Left 4 Dead serisiyle beraber adını duyuran Turtle Rock Studios'un yeni projesi Evolve önümüzdeki ay itibariyle piyasadaki yerini alacak. Şimdiden geniş bir DLC takvimine sahip olan Evolve'un bu durumu eleştiri alırken, oyunun yönetmeninden konuyla ilgili bir açıklama geldi.
 
    Bir röportajda konuşan Evolve yönetmeni Phil Robb, amaçlarının oyuncuları sömürmek olmadığını söyledi. Geçtiğimiz yaz Evolve hakkında "Oyun DLC'ler odaklanarak tasarlandı." açıklamasını yapan firma kurucusunun sözlerinin talihsiz olduğunu belirten Phil Robb, "Aslında amacımız oyunu çıkışından sonraki uzun bir süre yeni içeriklerle desteklemek. Yanlış anlaşılmalar bizi üzüyor. İnsanların bizi el altından iş çeviren pislikler olarak görmesi kalp kırıcı." açıklamalarını yaptı.
 
    Phil Robb, "Bizim amacımız Evolve'a yeni içerikler sunmak. Ancak bunu yaparken oyuncu topluluğunu bölmeyecek, oyunun içerisine öde ve kazan gibi saçmalıklar sokmayacağız. Evolve'da amacımız oyuncuları sömürmek olmayacak. Eğer para kazanmak istiyorsak, para düzgün, içimizin rahat olacağı bir yoldan kazanmalıyız. İnsanların bizi dolandırıcı gibi görmesini istemiyoruz." sözlerini söyledi.
 
    DLC konusunda ayrışmalara önem veren firma, daha önce Evolve'un harita DLC'lerinin oyunculara ücretsiz olarak sunulacağını duyurmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler