Gran Turismo 7 Ekibi Oyunculardan Özür Diledi

28.07.2024 14:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Polyphony Digital stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan yarış aksiyon oyunu Gran Turismo 7 için bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme içeriklerinin oyuna dahil edilmesiyle beraber yepyeni bir sorun ortaya çıktı. Bu sorun oyuncular tarafından şu anda sosyal medya üzerinden yayınlanıyor.
 
Gran Turismo 7 geliştiricisi sorunun bir ayardan dolayı olduğunu belirtiyor
 
 
 
Gran Turismo 7 oyununda yer alan soruna bakacak olursak, bir anda araçların yukarıya doğru fırladığını ve taklalar attığını görebiliyoruz. Oyuncular yeni güncelleme ile beraber oyunun bozulduğunu ve bu sorunun ötesine geçilmesi gerektiğini vurguluyor. Geliştirici ekip ise yayınladığı yeni bir gönderi ile sorunun belirli bir araç ayarıyla ilgili olduğunu vurguluyor ve sorunun ötesine geçmek için hızlı bir şekilde hareket ettiklerini belirtiyor.
 
25 Temmuz'da yayınlanan güncelleme sonrasında ortaya çıkan bu sorun Twitter, Reddit ve birçok platformda boy göstermeye devam ediyor. Oyuncular kayda aldıkları videoları platformlara yüklüyor ve ortaya araçların fırladığı komik anlar çıkıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCS Yaz 2024 Şampiyonu FlyQuest Oldu! 7 Dk önce 2si1: PlayStation Oyunlarına Zam Gelmeye Devam Ediyor 27 Dk önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 12 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler