Guild Wars 2 Ön Siparişleri 1 Milyonun Üzerinde

28.08.2012 19:13 Samet Konuksal


   25 Ağustos itibariyle, ön sipariş yapan oyunculara erkenden açılan Guild Wars 2 bugün itibariyle de resmi çıkışını yaptı. Oyunun yapımcısı ArenaNet, Guild Wars 2'nin ön sipariş sürecindeki istatistiklerini paylaştı.
 
   Yapılan açıklamaya göre Guild Wars 2, 1 milyondan fazla ön sipariş topladı. Hafta sonu yapılan erken açılış etkinliğinin ilk saatlerinde ise oyunu aynı anda 400 bin oyuncu oynadı. Konuyla ilgili ArenaNet'in patronu Mike O'Brien, "Bu, 5 yıllık yolculuğumuzun geldiği doruk noktadır. Oyunu bekleyenlerin Guild Wars 2'ye ve bize gösterdiği ilgi kesinlikle muhteşem. Fakat şunu içtenlikle söyleyebilirim, bu sadece daha başlangıç. Oyunun çıkışından sonraki ilk hedefimiz, oluşturduğumuz bu dünyayı geliştirip, mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için sunduğumuz hizmetleri iyileştirmek olacak." sözlerini söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler