Guild Wars 2'de Bir Dönem Sona Yaklaşıyor

Tüm bu olayların arkasındaki düşmanımız Scarlet Briar
07.01.2014 18:57 Samet Basri Taşlı

 
     İlk çıktığında oyuncuları yüz yıllar sonra uykusundan uyanan undead ejderha Zhaitan ile karşılaştıran Guild Wars 2, hikayenin devamı olarak sunduğu Yaşayan Dünya etkinliklerinin son aşamasına yakında başlıyor.
 
     2013 yılının başında Flame Legion ve Dred ırkının müttefik olması ile başlayan ve şu sıralar dünyaya delilik gazının yayılmasına sebep olan Kabuslar Kulesi'nin yıkılması ile devam eden etkinlikler yakında sona erecek. Son bir aydır ortaya çıkmaya başlayan ve üzerlerinde "DOKUNMAYIN!" yazan makinelerin ne işe yaradığını da görebileceğiz.
 
     Etkinliğin başlangıç tarihi 21 Ocak. Zhaitan'ın yenilgisinin ardından karşılaştığımız yeni düşmanımız Scarlet Briar'ın sonunu merakla bekliyoruz.  Bu güne kadar olan etkinlikleri kaçırdıysanız ve hikayenin nasıl başladığını merak ediyorsanız oyun için yayınlanan kısa özet videosunu izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler