Harry Potter: Quidditch Champions Denuvo Korumasına Sahip Olacak

31.08.2024 17:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Warner Bros. tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Harry Potter evreninde geçen büyülü sporu konu alan Harry Potter: Quidditch Champions’ta tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo’nun yer alacağı doğrulandı. Genel olarak bu koruma oyunun çıkışı ile beraber ekleniyor ancak sonraki süreçte kaldırılıyor.
 
İkonik karakterleri temel alan spor oyunu yolda
 
 
 
Harry Potter: Quidditch Champions, Harry Potter evreninde geçiyor ve ikonik karakterleri beraberinde getiriyor. Quidditch adlı büyülü spora dayanan yapım içerisinde büyülü süpürgenize atlayabiliyor ve sayı atmak için büyük bir mücadeleye girebiliyorsunuz. Denuvo korumasına bakacak olursak, genel olarak bu korumanın oyunun performansını etkilediği bildiriliyor. Durum böyle olunca birçok oyuncu korumanın oyun içerisinde olmasını istemiyor.
 
Diğer taraftan Saber Interactive tarafından yayınlanacak olan serinin en yeni oyunu Warhammer 40K: Space Marine 2 yakın zamanda piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. 9 Eylül'de yayınlanacak olan oyunda Denuvo korunması bulunmuyor. Harry Potter: Quidditch Champions ise 3 Eylül tarihinde piyasaya sürülmeyi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 51 Dk önce Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 1 Saat önce Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 2 Saat önce Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 3 Saat önce T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler