Left 4 Dead için Crash Course İsimli DLC Duyuruldu

Zombiler kovalamaya, siz kaçmaya devam !
04.08.2009 21:34 Talha Aynacı

     Left 4 Dead 2'nin duyurulmasının ardından gelen tepkiler ve sırf oyunu boykot etmek için kurulan internet sitesi üzerine Valve, ilk oyundan desteklerini çekmeyeceklerini ve hazırladıkları yeni DLC'lerin mevcut olduğunu dile getirmişti.
 
     İşte o planlardan birisi ; Crash Course indirilebilir içeriği oyunun Xbox360 ve Pc versiyonları için duyuruldu. Yeni tek kişilik, çoklu oyuncu  ve versus (karşı karşıya) modunu içerecek olan DLC, eylül ayında yayınlanacak.
 
     Oyunun orijinal versiyonunda yer alan No Mercy ve Death Toll bölümleri ile bağlantılı ve devam niteliğinde gelecek olan  Crash Course, No Mercy sonunda yer alan helikopter kurtarma bölümüne bağlantılanacak. No Mercy'den farklı olarak ise, bu sefer helikopter takımınızı kurtarmak için beklemeden uzaklaşması ile macera yeniden başlamış olacak.
 
     Survival ve Co-op modlarına başarılı bir eklenti olarak gelcek olan Crash Course, 30 dakikalık Versus Modunuda beraberinde getirecek. Enfeksiyonlu takım arkadaşlarınızla birlikte, dengeli bir şekilde oyun içinde sunulan silah ve diğer araçlarla kullanarak rakipleriniz ile maç yapabileceksiniz.
 
     Valve yetkililerinden Gabe Newell indirilebilir içerik ile ilgili yaptığı açıklamada; oyunun çıkış yaptığı son kasım ayından bu yana Left 4 Dead evrenine her zaman yenilik sunma çabası içinde olduklarını, oyunu değerininde üstüne çıkarmaya çabaladıklarını, Survival Pack ve Authoring Tools içeriklerinde olduğu gibi Crash Course içeriğininde oyunculara yeni bir deneyim sunmak üzere planlandığını dile getirdi.
 
Eylül ayında indirilebilir olarak sunulacak olan eklenti, 560 MS puanından satılacak.
 
Güncelleme : İçerik, PC versiyonu için ücretsiz yayınlanacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler