Monster Hunter 3 Hardcore Olarak Görülmemeli

05.03.2010 16:24 Alkan Adakaner

 
         
 
     Monster Hunter serisi özellikle Japonya'da çok büyük bir ilgi görüyor, Wii'ye özel olarak piyasaya çıkan serinin son oyunu da Japonya'da 1 milyona yakın satmıştı.

     Monster Hunter 3'ün Batı çıkarmasında önce yaratıcıları Ryozo Tsujimoto ve Kaname Fujioka oyunun hitap edeceği kitle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
     Yapımcılar serinin Japonya'da asla Hardcore olarak görülmediğini, oyunda co-op özelliğinin bulunmasından dolayı oyuncuların 1 veya 2 tanesinin diğer oyuncuların yardımıyla belli bir dereceye kadar yükseltilebildiğini söyledi.
 
     Capcom yetkilileri yeni oyuncuların deneyimli oyuncuların rehberliğinde bu maceraya katılmalarını istiyor, zira bir görev bitirildiğinde herkes kazanıyor ve deneyimli ya da deneyimsiz bütün oyuncular benzer ödüllere sahip oluyor.
 
     Firma karşımızda herkese hitap eden tipik bir aksiyon-macera oyunu olduğu üzerinde önemle duruyor.
 
     Bunun yanı sıra Capcom, Amerika'da Gamestop mağazalarında Monster Hunter 3'ün demo diskini ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu uygulamanın Avrupa'da bulunup bulunmayacağı ile ilgili henüz bir bilgi yok.
 
kaynak1
kaynak2
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler