Octopath Traveler PS4 ve PS5 İçin Derecelendirildi

05.06.2024 12:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi orijinal Octopath Traveler'ı PlayStation 4 ve PlayStation 5 için derecelendirdi. Oyun bildiğiniz üzere ilk olarak 13 Temmuz 2018 tarihinde Switch ardından 7 Haziran 2019'da Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Devam oyunu da Xbox Series'e gelmeye hazırlanıyor
 
 
 
Octopath Traveler sadece yukarıda belirttiğimiz platformlarla sınırlı kalmadı diğer taraftan 28 Nisan 2020 yılında Stadia, 25 Mart 2021 tarihinde ise Xbox One konsolları için çıktı. Devam oyunu Octopath Traveler II Switch ve PC'nin yanı sıra PlayStation 5 ve PlayStation 4 için aynı anda piyasaya sürülürken, orijinal oyun PlayStation'a hiç gelmedi.
 
Octopath Traveler'ın PlayStation sürümleri, Octopath Traveler II'nin Xbox Series sürümüyle birlikte derecelendirildi. Bu da uzun zamandır beklenen Xbox sürümünün çıkış tarihinin yakında duyurulacağı anlamına geliyor.
 
Öte yandan Exputer geçtiğimiz günlerde ikinci oyunun Xbox Series sürümünün Haziran ayında piyasaya sürüleceğini ve Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir olacağını bildirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler