Oculus Rift için Yeni Bir Dağıtım Platformu Geliştiriliyor

20.06.2014 03:23 Ömür Gencer


     Oculus Rift adlı sanal gerçeklik donanımının çıkmasının üzerinden yaklaşık iki yıl geçiyor. Oculus Rift'in çıkışından beri firmanın kendi dijital dağıtım platformunu kurması gerektiği konuşuluyor. Bazıları Steam'in Oculus Rift için yeterince iyi olduğunu iddia etse de başka bir kesimde yeni bir platformun gelmesinin daha başarılı olacağını ileri sürüyor.
 
     Firma bu konudaki sessizliğini sonunda bozdu ve Oculus Rift için yeni bir platformun geliştirildiğini açıkladı. Bu platformun başında bulunan isim de yakın bir zamanda Oculus'a geçtiğinin haberini yaptığımız Jason Holman'dan başkası değil.
 
     Oculus'un CEO'su Brendan Iribe, Holman'ın yaklaşık sekiz yıldır Steam üzerinde çalıştığını ve Oculus'un geliştirdiği bu platform için mükemmel bir isim olduğunu belirtti.
 
    Oculus'un Steam'i değil de kendi dağıtım platformunu kullanma fikri bakalım firmanın umduğu gibi başarılı olabilecek mi? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler