Oculus Rift'in Tüketici Sürümünün Fiyatı Ne Kadar Olacak?

07.09.2014 13:51 Samet Konuksal


    Sadece oyun dünyası için değil, eğlence dünyası için büyük merakla beklenen yeni sanal gerçekçilik cihazlarının en dikkat çekenlerinden Oculus Rift, şimdiye kadar geliştirici sürümleriyle beraber karşımıza çıkmıştı. Oculus ekibinin başındaki isim Palmer Luckey, cihazın tüketici sürümüyle ilgili yeni açıklamalar yaptı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Luckey, Development Kit 2'den tüketici sürümüne geçişte cihazda yenilikler göreceğimizi belirtti. Geliştirici kitlerine göre daha iyi özelliklerin bulunacağı tüketici sürümünün çıkışı için hâla bir tarih bulunmuyor. Palmer Luckey'e göre cihazın bu sürümünün 200 dolar ile 400 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler