PS4'te Uncharted'ın Grafikleri Hayran Bırakacak

19.11.2013 09:20 Alkan Adakaner


    Naughty Dog'un Playstation 4 için yeni Uncharted oyununu duyurması gerçekten de heyecan verici; çünkü bu seri Playstation 3'te her yönden büyük bir iş başarmıştı. Özellikle grafiksel anlamda bu oyuna hayran kalmamak elde değildi.
 
    Şimdi Naughty Dog yetkilileri aynısını Playstation 4'te de yapacaklarını söylüyorlar. Geliştirici firmanın başkanlarından Christophe Balestra'nın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:
 
    "Hikaye anlatımı ve sunum konusunda yine limitlerimizi zorlayacağız; ama takımımızın şu anda üzerinde çalıştığı şeyde (Uncharted PS4) grafiksel olarak büyük bir sıçrama yaşatacağımızı söyleyebilirim. Sanırım insanlar Naughty Dog'ta neler hazırlandığını görünce hayran kalacaklar"
 
    Bakalım Uncharted'ın Playstation 4'teki macerası bizi ne kadar etkileyecek. Özellikle The Order: 1886 gibi oyunları görünce yeni Uncharted'ın grafikleri konusunda beklentiler de artıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 10 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 10 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler