PlayStation Plus Ağustos 2023 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

27.07.2023 16:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan abonelik hizmeti PlayStation Plus için yeni oyunlar duyuruldu. Bu kapsamda Essential abonelerine özel olarak ücretsiz şekilde sunulacak Ağustos ayı oyunları açıklandı. Tüm oyunlar 1 Ağustos'tan 4 Eylül'e kadar mevcut olacak.
 
- Death’s Door (PS5, PS4)
 
 
 
Aksiyon, macera ve rol yapma unsurlarını içeren oyunda bir karga olarak yer alıyor aynı zamanda fantastik bir dizi canavar ve yarı tanrının üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Oyunda yakın dövüş silahlarını, okları ve çeşitli büyüleri kullanabiliyorsunuz.
 
- Dreams (PS4)
 
 
 
Dreams, LittleBigPlanet ve Tearaway'in yaratıcıları ödüllü Media Molecule ekibinden oyunculara sunuldu. Sürekli genişleyen bir oyun evrenini bizlere aktaran oyunda dünyanın dört bir yanından gelen topluluk yapımı oyunları keşfedebilir ve kendi oyununuzu yapmayı öğrenebilirsiniz. 
 
- PGA Tour 2K23 (PS5, PS4) 
 
 
 
PGA TOUR klasik golf deneyimini bizlere aktarıyor. Oyunda yeteneğinizle ve tarzınızla bir sonraki FedExCup Şampiyonu olmaya çalışıyorsunuz. Ek olarak diğer TOUR profesyonelleriyle yarışabiliyor ve yeni rekabetlere girebiliyorsunuz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler