PlayStation VR Satışları Üç Milyonu Aştı

16.08.2018 17:51 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, üç milyondan fazla PlayStation VR cihazının ve 21.9 milyondan fazla PlayStation VR oyununun satıldığını duyurdu.

PlayStation VR için geliştirilen boks oyunu Creed: Rise to Glory ve bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Evasion için çıkış tarihi verildi. Creed: Rise to Glory 25 Eylül 2018'de, Evasion 9 Ekim 2018'de çıkış yapacak.
 
Sony ayrıca şu ana kadar en çok oynanan 10 PlayStation VR oyununu listeledi:
 
1. The Elder Scrolls V: Skyrim VR
2. PlayStation VR Worlds
3. Rec Room
4. Resident Evil 7: biohazard
5. The Playroom VR
6. Job Simulator
7. Until Dawn: Rush of Blood
8. Batman: Arkham VR
9. Farpoint
10. Superhot VR
 
2018'de çıkacak daha bir sürü PlayStation VR oyunu var. Bunlardan bazıları SIE Japan Studio'dan Astro Bot Mission, SIE London Studio'dan Blood & Truth, From Software'dan Deracine, First Contact Entertainment'tan Firewall Zero Hour ve daha fazlası. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler