RPG Pit People için Yeni Güncelleme Duyuruldu

27.07.2024 18:51 Umut Tandoğan

 
 
Behemoth, 13 Ocak 2017'de başlayan Erken Erişim döneminin ardından 2 Mart 2018'de Xbox One ve PC için Steam üzerinden yayınlanan strateji RPG'si Pit People için bir oyun kalitesi güncellemesi yayınlamayı planladığını duyurdu.
 
Şuan için güncellemeye ilişkin detaylar açıklanmadı.
 
Bu hızlı tempolu, sıra tabanlı, işbirliğine dayalı macerada görev yapacak ve keşfedecek, harika ganimetler bulacak, savaşçılarınızı özelleştirecek ve garip türleri işe alacaksınız! Bu stratejik konumlandırma oyununda kaderinizi kontrol edin.
 
Bugün Kalıcı Ölüm'ü seçin ve ailenizin ve arkadaşlarınızın, başkalarına danışmadan neden bu kadar sert bir karar aldığınızı merak ederek hayatınızı geçirirken, yargılarınızı sonsuza dek sorgulayacakları çok gerçek olasılıkla yüzleşin.
 
Oyunu Steam Sayfası:  https://store.steampowered.com/app/291860/Pit_People/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 8 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler