Secret of Mana Bu Ay Sonundan Önce iPhone'da

Oyunun iPhone sürümü görsel olarak SNES sürümüne sadık kalmış
18.12.2010 13:01 Alkan Adakaner


    Square'in rpg serilerinden Mana'nın en önemli oyunlarından olan Secret of Mana bu ay sonundan önce iPhone ekranlarına geliyor. Square Enix'in facebook sayfasından yapılan açıklamada oyunun iPhone ekranlarına getirilmesinden duyulan memnuniyet dile getirildi.
 
     Oyunun yapımcısı Masaru Oyamada bu yılki en büyük çalışmasını bitirdiğini söyleyerek Secret of Mana'nın çıkış tarihinin kesinleşmemesine rağmen oyunu çok kısa süre sonra yayınlayacaklarına söz verdi.

     1993 yılında SNES'te boy gösteren Secret of Mana'nın iPhone sürümüne ait ilk ekran görüntüleri de yayınlandı. Oyun grafiksel olarak klasik görünümüne sadık kalmış, ama yüksek çözünürlüğün de etkisiyle göze daha hoş geliyor.

     Secret of Mana'nın iPhone sürümüne ait ilk görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Secret of Mana Platformlar: Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler