Sega: Colonial Marines'i Gearbox Geliştirdi

Colonial Marines beklentileri vermemişti
12.02.2013 20:51 Alkan Adakaner


     Aliens: Colonial Marines'in ilk inceleme puanlarının kötü olması nedeniyle internette bazı söylentiler dolaşmaya başlamıştı. Eski bir Gearbox çalışanının ifadesine göre oyunun senaryo modunu Gearbox değil, Timegate Studios geliştirmişti. Sega'dan bu açıklamaya yalanlama geldi:
 
     "Kesinlikle söylenenler doğru değil, oyun Gearbox Software tarafından geliştirildi. Diğer stüdyolar (Timegate gibi) sadece Gearbox'ın geliştirdiği senaryo ve multiplayer modlarına yardım etti"
 
     Gearbox Software'den beklentilerin büyük olması insanları söylentilere inanmaya itiyor, ama Sega söylentileri kesin bir dille yalanlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler