Simülasyon Oyunu Date Everything Konsollar ve PC için Duyuruldu

26.07.2024 13:59 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Team17 ve seslendirme sanatçılarından geliştiricilere dönüşen Ray Chase, Robbie Daymond, Max Mittelman ve Amanda Hufford'dan oluşan bir stüdyo olan geliştirici Sassy Chap Games, 100'den fazla flört edilebilir karakter içeren bir sandbox flört simülasyon oyunu olan Date Everything'i duyurdu. PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut olacak. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı.
 
Date Everything, kendi evinde geçen ve tamamı seslendirilmiş 100 farklı flörtleşebileceğin karakter içeren bir sandbox flört simülasyonudur! İster yatağınla ister duman alarmınla ister... Yıpratıcı Varoluşsal Sancılarınla romantik anlar yaşa. Her şeyle flört etmeye hazır mısın?
 
Flört edebileceğin her bir nesne seninle duygularını paylaşacak, kendi hikâyelerini anlatacak ve belki bir gün sevgilin, dostun veya düşmanın olacak. Birçok meşhur seslendirme sanatçısı da bu yolcuğunda sana eşlik edecek!
 
Date Everything, flört simülasyonu türüne yeni bir boyut getiriyor. Yapay zekâ mesleğini ele geçirdi, müşteri hizmetleri diploman da boşa gitti ama... Esrarengiz bir yabancı, sana bir armağan gönderdi. “Dateviator” adı verilen bu sihirli gözlükler, evindeki eşyaları canlandırıyor ve onlarla flört etmeni mümkün kılıyor!
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 5 Saat önce Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 6 Saat önce Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 7 Saat önce Warner Bros: Hogwarts Legacy'nin Devamı Önceliğimiz 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler