Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı

08.09.2024 14:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Warhammer serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Warhammer 40,000: Space Marine 2 için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bu kapsamda erkenden erişim sağlayan oyuncular oyunu oynamaya devam ediyor ve ortaya çıkan bilgilere göre şimdiden 134.000'den fazla eş zamanlı kullanıcıya ulaşılmış durumda.
 
Space Marine 2 savaş ortamıyla dikkat çekiyor
 
 
 
Space Marine 2 bildiğiniz üzere farklı sürümlere sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyun, Standart sürümün haricinde Gold ve Ultimate Edition paketleri ile satışta yer alıyor. Oyunun Gold ve Ultimate Edition sürümlerini satın alan oyuncular şimdiden erişim sağlayabiliyor. SteamDB tarafından ortaya çıkan rapora göre 134.302 (Steam'de) oyuncu eş zamanlı olarak oyunda bulunuyor.
 
Beklenen seri oyunları arasında bulunan Warhammer 40,000: Space Marine 2 bildiğiniz üzere tüm dünyadaki oyunculara 9 Eylül tarihinde sunulacak. Belirtilen tarihte PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler