Temmuz Ayında PlayStation Plus'tan Ayrılacak Oyunlar Belli Oldu

30.06.2022 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yenilenmiş PlayStation Plus abonelik hizmeti oyunculara 700'den fazla bir oyun kütüphanesini sunuyor. Oyuncular, 3 farklı abonelik seçeneklerinden birini satın alarak kütüphaneye ve belirli oyunlara erişim sağlayabiliyor. PlayStation Plus hizmetine her ay düzenli olarak yeni oyunlar ekleniyor ve bir yandan da ayrılıyor.
 
Evil Genius 2: World Domination, geçtiğimiz süreçte PS Plus hizmetinden ayrılmıştı. Şimdi ise Temmuz ayı içerisinde platformdan ayrılacak oyunlar belli oldu. Playstation Store'a gör  hem Shadow Warrior 3 hem de Syberia, Temmuz ayında PlayStation Plus Essential ve Premium aboneliğinden ayrılacak. Aboneler, Shadow Warrior 3'ü 5 Temmuz'a, Syberia oyununu ise 19 Temmuz'a kadar oynayabilecek.
 
 
 
Öte yandan geçtiğimiz gün Sony, PlayStation Plus Essential aboneleri için 5 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak Temmuz ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı. Oyunlar arasında Arcadegeddon, Crash Bandicoot 4 ve The Dark Pictures Anthology: Man of Medan yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler