Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4 için Geliyor

04.06.2015 11:09 Alkan Adakaner


     Sony bir yandan Uncharted 4'ü Playstation 4 ekranlarına getirmek için yoğun çaba harcarken bir yandan da serinin ilk 3 oyununu da yeni nesle getirmeyi amaçlıyor. PSN'in sitesinde Uncharted: The Nathan Drake Collection ortaya çıktı.
 
   Her ne kadar bu koleksiyona ait görsel ve sayfa kısa sürede kaldırılsa da artık serinin ilk 3 oyunu olan Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves ve Uncharted 3: Drake’s Deception'ın Playstation 4'e geldiği kesinleşti diyebiliriz.
    
     Muhtemelen en geç Sony'nin E3 2015'teki basın konferansında Uncharted: The Nathan Drake Collection'ın duyurusu yapılacaktır. Bu 3 oyunun da 1080p ve 60 fps desteğiyle gelmesi, bütün ek içeriklerin de ücretsiz sunulması bekleniyor.
 
    The Last of Us, God of War 3 gibi oyunlardan sonra Uncharted serisinin PS3'teki oyunlarının da Playstation 4'e taşınması pek şaşırtıcı değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 52 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 12 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 12 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler