Yapımcı The Binding of Isaac: Rebirth'in Co-op Oynanışını Anlattı

23.06.2014 13:09 Ömür Gencer

 
       The Binding of Isaac: Rebirth'de eklenecek özelliklerden birisi de local co-op desteği. Oynanışı çok daha keyifli hale getirecek bu co-op desteğinin nasıl çalışacağını oyunun yapımcısı Edmund McMillen, blog'unda yayınladı.
 
      Mcmillen, oyun sırasında ikinci oyuncunun start tuşuna basarak her an oyuna katılabileceğini bildiriyor. Eklenen bu ikinci oyuncunun yönlendirdiği karakter Isaac'ten farklı olacak. Yapımcı bu ikinci karakteri "uçan bebekler" olarak tanımlıyor. Bu uçan bebeklerin oyunda yer alması için birinci oyuncunun karakterinde en az iki kalp olması gerekiyor çünkü ikinci oyuncu oyuna katıldığında birinci oyuncunun karakterinden bir kalp eksiliyor.
 
     Co-op'ta yer alacak bu uçan bebeklerin hepsi elbette ki aynı olmayacak. Love Baby, Psy Baby, Spider Baby gibi pek çok farklı türden karakter arasından rastgele seçilecek. 
 
    
     McMillen'ın üzerinde durduğu bir diğer şey ise co-op oynanışta güç dengesinin elden geçirildiği. Yani sırf iki kişi oldunuz diye oyun boyunca terör saçamayacaksınız çünkü bahsettiğimiz bu uçan bebekler Isaac ile aynı yeteneklere sahip olmayacak ve daha az güçte olacak. Ayrıca bu uçan bebekler lanetli yaratıklar olduğu için belirli aralıklarla bomba bırakacak ki oyunu co-op olarak oynamak daha riskli olsun.
 
     Son olarak yapımcının açıklamasına göre oyunu %100 olarak bitirmek için co-op oynamanızı gerektirecek bir bölüm bulunmayacak fakat bazı başarımları (achievements) elde etmeniz için co-op olarak oynamanız gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Binding of Isaac: Rebirth Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Nicalis Dağıtıcısı: Valve Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 2 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 2 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 2 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler