3DS'e Yeni Donkey Kong Oyunu Yolda

Donkey Kong 3D eminiz Wii'deki kadar yoğun ilgi görür
11.03.2012 09:21 Alkan Adakaner


     Wii için piyasaya çıkan Donkey Kong gerek kalitesi, gerekse de satışları ile hem oyuncuları, hem de Nintendo'yu son derece memnun etmişti. Tıpkı Metroid gibi Donkey Kong da tam anlamıyla mükemmel bir dönüş yapmıştı. Bu dönüş sonrası Donkey Kong bizi bırakıp gitme niyetinde değil gibi.
 
      EB Games (bazı oyun siteleri) Donkey Kong 3D adlı oyunu listeledi. Bu oyunla ilgili duyuru ne zaman gelir bilemiyoruz, ama Country Returns'ün başarısından sonra 3DS için bir Donkey Kong oyunu gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.
 
      Bu arada Kirby 3D ve Super Smash Bross 3D gibi oyunların 3DS için hazırlandığı yönünde söylentiler de bulunuyor. Umarız söylentiler gerçektir, çünkü Nintendo pazardaki gücü korumak istiyorsa bu tür oyunlarla konsoluna takviye yapmalı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler