AC: Brotherhood'un PC Sürümünden Yeni Bilgiler

Brotherhood'un Multiplayer özelliği seriye bir ilki getiriyor
10.02.2011 23:06 Alkan Adakaner


      Assassin's Creed: Brotherhood'un PC'ye geç gelmesi nedeniyle bu platformun kullanıcıları belki Ubisoft'a kızgınlar, ama oyuna eklenecek yeni özellikler ile bu firma kendini affettirmeye çalışacak.
 
     Alman web sitesi Gamestar, oyunun konsol ve PC versiyonlarını görsel yönden karşılaştırmış. Oyunun PC sürümünün kaplama kalitesinin konsol sürümleri ile aynı olduğu, ama gölgelendirme ve özellikle kapalı mekanlardaki ışıklandırmalarda PC sürümünün daha iyi olduğu belirtilmiş.
 
      Site aynı zamanda oyunun Nvidia'nın 3D Vision teknolojisini desteklediğini, ayrıca AMD grafik çiplerinin Eyefinity multi-monitor teknolojisinin avantajlarından yararlanacağını da açıkladı.

      Gamestar ayrıca Assassin's Creed: Brotherhood'un PC sürümünün konsollardaki indirilebilir içerikleri de kapsayacağını da söylüyor. PC oyuncularının suikast macerası Mart sonunda başlayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 50 Dk önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 4 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler