Alan Wake 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

18.08.2023 19:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Epic Games Publishing'in ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment'ın üstlendiği korku odaklı aksiyon macera oyunu Alan Wake II daha önce planlanan 17 Ekim çıkış tarihinden 10 gün ileriye alındı. Oyun artık 27 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
10 günlük bir gecikmeyle yeni oyun geliyor
 
 
 
Kısa bir erteleme duyurusu ile karşımıza çıkan Alan Wake II oyunculara yeni nesil bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Remedy Entertainment oyun hakkında şunları aktarıyor: "Oyunun çıkış tarihini 10 gün ileriye almak durumunda kaldık. Bu erteleme oyunu en iyi duruma getirmek için yapıldı. Önümüzdeki hafta Gamescom 2023 fuarında oyun hakkında sizlere yeni içerikler göstermek için sabırsızlanıyoruz."
 
Alan Wake II korku odaklı yapısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda Anderson ve Wake adlı karakterler yer alıyor ve bu karakterler iki ayrı gerçeklikte farklı şeyler yaşıyor. Bu karakterlerin kontrolünü elinize alabiliyor ve her ikisinin de başından geçenleri deneyimleyebiliyorsunuz. Ek olarak oyunda keşif odaklı bir yapı bulunuyor ve  buyapı oyuncuları etraftı keşfetmeye itiyor. 
 
Alan Wake II, 27 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ön siparişlere şu anda açık durumda ve Epic Games üzerinde 599 TL'den satışta.
 
Son yayınlanan oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake 2 Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Güncellenecek Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 1 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 2 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler