Apple Store'da Bedava: Chop Chop Ninja

Chop Chop Ninja şirin grafikleri ile de dikkat çekiyor.
06.01.2011 15:20 Ersin Kılıç


     Apple Store fırsatları devam ediyor. Birçok uygulamanın yanında birçok oyunun da bedava olarak sunulduğu sistemde bugünün fırsatları listemize ise Chop Chop Ninja ve Angry Birds Season Free giriyor.
 
     Angry Birds Season Free için fazla söz söylemeye gerek yok. Zira oyunu duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Season eklentisinin bedava olan bu paketinde gene farklı bölüm tasarımlarına yer verildiğini görüyoruz.
 
     Chop Chop Ninja ise beklentimin çok daha üzerinde bir oyun oldu. 2D bir ilerleyişe sahip olan Chop Chop Ninja'da platform ve dövüş dinamikleri birleştirilerek şirin bir oynanış ortaya çıkarılmış. Özellikle bu oyunu kaçırmamanız gerektiğini düşünüyorum.
 
     Chop Chop Ninja'nın sayfasına buradan, Angry Birds Season Free sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler