Assassin's Creed Yapımcısı THQ Yolunda

19.10.2010 15:28 Ersin Kılıç


 
     Assassin's Creed'in ilk oyunu her ne kadar Jade Raymond ismi ile oldukça ön planda yer alsa da özellikle ikinci oyun ile birlikte serinin en önemli isimlerinden biri olan Patrice Désilets ismini daha fazla duymaya başladık. AC: Brotherhood'ta da yapımın başındaki isim olarak gösterilen Dêsilets'in önümüzdeki yıl Ubisoft ile yollarını ayıracağı açıklandı.
 
     THQ firması bugün yaptığı açıklama ile 2011 yılında Montrael'de yeni bir stüdyo kurulacağını ve ünlü yapımcının da bu stüdyonun başına getirileceğini duyurdu. Assassin's Creed serisi dışında Prince of Persia Sands of Time'da da büyük katkısı olan yapımcının gidişi ile birlikte Assassin's Creed serisi nasıl bir gidişatta olacak, açıkçası merak ediyorum.
 
     THQ Montreal açıldığında yeni projeler üzerine yoğunlaşacak. Ayrıca ikiye ayrılan ekibin diğer kısmının ise THQ'nun mevcut oyunları ve devam oyunları üzerine çalışabileceği belirtilmiş.
 
     Son olarak Patrice Désilets'in Ubisoft çatısı altındaki son işi Assassin's Creed: Brotherhood'un 19 Kasım'da çıkacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 1 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 3 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 5 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler