Battlefield: Hardline Alan Sadık Battlefield Hayranlarına EA'dan Kıyak

"Adamlar pisliğin teki çıktı Rıza baba..."
19.02.2015 14:55 Talha Aynacı

 
     EA, Battlefield: Hardline'ı satın alacak olan ve halihazırda Bad Company 2, Battlefield 3 veya Battlefield 4 sahip olan oyunculara The Veteran's Pack ödülünü takdim edecek.
 
The Veteran's Pack içeriğinde 30 dakika geçerli % 200 Objective Boost ve yine 30 dakika geçerli % 200 Teamplay Boost isimli destekler mevcut.
 
Şayet Origin hesabınızda yukarda adı geçen üç Battlefield oyunundan birine sahipseniz, Battlefield: Hardline'a ilk kez girdiğinizde bu içerik otomatik olarak oyuna eklenecek. Şayet bu üç oyundan birini Battlefield: Hardline'ı aldıktan sonra bile erişirseniz, paket aktif olacak.
 
Betasını 7 milyon oyuncunun deneyim ettiği Battlefield: Hardline 17 Mart tarihinde satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 13 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 13 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler