Bedava SC: Conviction Teması

Splinter Cell : Conviction, Şubat ayında oyun severler ile buluşacak.
02.01.2010 14:56 Ersin Kılıç

Xbox 360'ın en iyi özelliklerinden biri olan Dashboard teması için firmaların güncellemeleri devam ediyor. Bu seferki tema ise Splinter Cell serisinin yeni oyunu Conviction'a ait.
 
Dün oyun için Codeofconnection isimli bir site açıldı. Bu sitenin sol tarafında ise kod girmek için dört kısım bulunuyor ve bu kısımlardan şu an için sadece ilki aktif.
 
Aktif olan bu kısma 7694 kodunu girdiğinizde alt tarafta bir kısım daha açılıyor ve Gamertag'ınızı ve e-mail adresinizi yazmanız isteniyor. Bu bilgileri doğru bir şekilde girdiğinizde Splinter Cell : Conviction temasına bedava sahip oluyorsunuz.
 
Koda sahip olan üyelerin ismi ise aynı anda buradaki Twitter adresinden belirtiliyor.
 
Sitenin sol tarafında yer alan diğer kod kısımlarının ise ne ekstraya sahip olacağını zamanla göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 11 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 11 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler