Binary Domain'den Hikaye ve Silah Videosu

Robotlar bacakları kopsa da başınıza bela olabilecek.
15.07.2011 13:40 Ersin Kılıç


     Yıl 2080....Gelişen teknoloji ile birlikte robotlarda hayatımızın vazgeçilmez parçalarından biri haline gelmiştir. Tabi bu durum çok uzun sürmez ve robotlar ile insanlar arasında kıyasıya bir savaş başlar. Teknolojinin getirdiği yenilikler ile insan görünümünde olan robotlar da Binary Domain'in hikayesi içerisinde yer alıyor. işte böyle klasik ama her seferinde bir o kadar da ilginç gelen Binary Domain için iki yeni video yayınlandı.
 
     Videoların ilkinde oyunun hikayesine değinilmiş ve 2080 yılının Tokyo'su gözler önüne serilmiş. Bu videoda her videoda olduğu gibi yüzündeki deriyi kaldırıp atan robot ve araç takip sahneleri dikkat çekiyor. Ayrıca videoda ekibimizin elemanları da tanıtılmış. benim asıl dikkatimi çeken nokta ise bir robotun da videonun kısa bir sahnesinde bizim tarafımızda yer alması. Her ne kadar diğer karakterler gibi tanıtılmasa da robotlardan biri bizim ekibimizde olabilir.
 
     Oyunun ikinci videosunda ise kullanacağımız bazı silahların tanıtıldığını görüyoruz. Yıl her ne kadar 2080 olsa da tabanca, pompalı, taramalı silahlar ve el bombaları cephanemizin vazgeçilmezleri arasında. tabi roket atar gibi büyük silahları da özellikle boss savaşlarında sık sık kullanacağız.
 
     Oyunun bu iki yeni videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Binary Domain Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler