Blizzcon 2011 Ekim Ayında Düzenlenecek

Diablo 3'ün de 2011 yılının sonunda piyasaya çıkmasını bekliyoruz
07.02.2011 16:30 Alkan Adakaner


      Activision Blizzard merakla beklediğimiz oyunlarının da gösterileceği Blizzcon 2011'in tarihi açıkladı. Firmanın önemli oyunlarının hayranları 21-22 Ekim'de düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

     Diablo III, StarCraft II: Heart of the Swarm ve Project Titan gibi yapımları da görme şansımızın olabileceği fuar yine büyük ilgi çekecektir. En azından PC oyuncularının kaçırmak istemeyecekleri bir fuar olacağı kesin.

      Son dönemlerde World of Warcraft: Catacylsm ve StarCraft 2 ile yine oyuncuları büyüleyen firmanın bakalım 2011 yılındaki fuarda ne gibi sürprizleri olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Cataclysm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 19 Dk önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler