Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı

08.09.2024 18:02 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED tarafından biz oyun severlere sunulan gelecek temalı açık dünya aksiyon-macera oyunu Cyberpunk 2077 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor ve bu modlar şu anda oyun için bir hayli kullanılıyor. Şimdi ise YouTube platformunda bir içerik üreticisi, oyunu 8K çözünürlükte üst seviyede çalıştırıyor.
 
Cyberpunk 2077'nin modlu sürümü bir hayli dikkat çekici görünüyor
 
 
 
YouTube platformunda yer alan Digital Dreams adlı bir kanal, Cyberpunk 2077 oyununu 8K çözünürlükte 300'den fazla modla beraber çalıştırmış durumda. Ultra grafiklerde Path Tracing efektlerine sahip olduğu belirtilen oyun gerçekten de muazzam görünüyor. Oldukça gerçekçi ve yoğun şekilde modlanmış bir şekilde karşımıza çıkan CP 2077 videosuna haberimizin en altından ulaşabilirsiniz.
 
Oyun görüntülerini kaydetmek için Digital Dreams, 32 GB RAM'e, AMD Ryzen 9 7950X işlemciye ve NVIDIA GeForce RTX 4090 ekran kartına sahip bir bilgisayar sistemi kullandı. Görüntülere bakacak olursak, oyunun 60 fps'in altında olduğu anlaşılıyor.
 
Diğer taraftan DLSS 3 desteğinin videoda kullanıldığı belirtiliyor. Durum böyle olunca doğal olarak 8K çözünürlük deneyiminin yansıtılmadığını bildiriliyor. Ancak her ne olursa olsun modlanmış oyunun görüntülerine göz atmanızda fayda var.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler