DA: Inquisition'da Seçimler Özel Bölgeleri Açacak

03.09.2013 10:22 Alkan Adakaner


     Bioware yetkilileri daha önceki açıklamalarında Dragon Age: Inquisition'ın serbest dolaşım imkanı sunduğunu, ama bunun açık dünya (open world) bir oyunla karşılaşacağımız anlamına gelmediğini belirtmişlerdi. Bunun sebebi ise oyunda senaryonun ağırlığının fazla olmasıydı.
 
     Geliştiricilerin açıklamasına göre oyunu ilk bitirişimizde Dragon Age: Inquisition'ın dünyasının tamamını görmemiz mümkün olmayacak; bunun sebebi ise bazı bölgelerin seçimlerimize göre açılacak olmasıymış. Bu durumda bazı bölgeleri görmek için oyunu tekrar oynamaktan başka çaremiz olmayacak.
 
    Bazı küçük bölgelerin seçimlerimiz sonucu bize kapatılmasına rağmen çeşitli yollarla açılabileceğini söyleyen yetkililer, buna karşın büyük bölgelerde böyle bir şansın olmayacağını söylüyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age: Inquisition Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler