DJ Hero 2 İçin İlk Oyuna Uyumluluk Yaması Geliyor

11.11.2010 16:03 Alkan Adakaner


 
     Activision'ın müzik oyunlarında önemli bir yer kapmak isteyen oyunu DJ Hero'nun 2. oyunu kısa bir süre önce piyasaya çıktı. İlk oyunun hayranları bu oyunu da mutlaka elde etmek isteyeceklerdir. Peki ilk oyundaki şarkıları DJ Hero 2'de de kullanmak ister misiniz?
 
     DJ Hero 2 için Xbox Live ve Playstation Network'te "FREE Compatibility Pack" yayınlanmış ve böylece ilk oyunun şarkılarını 2. oyunda kullanma imkanı sunulmuştu, fakat ortada bir sorun var. Kullanıcılara göre freestyle cross-fading, freestyle scratching ve vocals gibi bölümler bu pakette desteklenmiyor.
 
     Activision da bu nedenle oyunculara bir yama sözü verdi ve ilk oyunla 2. oyun arasında tam uyumun sağlayacağını açıkladı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DJ Hero 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: FreeStyleGames Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler