Darks Souls'un PC Versiyonunda Aynı Çözünürlük

Oyunun PC versiyonundan ekran görüntüsü
09.08.2012 19:05 Gökhan Yılmaz

 
     Bildiğiniz üzere Dark Souls'un Prepare to Die sürümü, oyunun PC'lere çıkış yapacak versiyonu olacak ve ekstra bölümlere sahip olacak. Oyunu deneme fırsatı bulan Eurogamer, PC'lerdeki performanısını ve teknik detaylarını paylaştı.
 
     Öncelikle iyi haberden başlamak gerekirse; oyunun konsol sürümlerini oynayan oyuncuların ortak şikayeti olan fps oranı düşüşleri (Özellikle Blight Town ve New Londo Ruins gibi bölgeler) PC'lerde bulunmuyor.
 
     Sıra kötü haberlerde; oyunun frame düşmeleri giderilmiş olsa da ne yazık ki 30 fps'nin üzerine çıkamayacaksınız çünkü fps sınırı 30'da kilitlenmiş olacak. Ve ayarlar sekmesine girdiğinizde karşınıza sadece çözünürlük, refresh rate, anti aliasing ve motion blur seçenekleri çıkacak. En kötüsü ise oyunun istenilen çözünürlüğe ayarlanabilmesine rağmen yine de orijinal olarak 1024x720'de oynayacak olmanız. Yani konsol sürümleri ile aynı olacak olan çözünürlük sizin seçiminize göre genişletilecek.
 
     From Software, oyunu PC'lere portlarken bazı sorunlarla karşılaştığını ve zorlandığını daha önce açıklamıştı fakat en azından etkileyici görseller görebilmek için çözünürlüğü arttırabilmiş olsalardı sanıyorum ki hepimiz daha mutlu olurduk.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: From Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler