Darkstalkers İsteyenlerin Sayısı 100.000'i Geçti

Darkstalkers, Capcom'un beğenilen dövüş oyunları arasında bulunuyor
24.03.2011 15:12 Alkan Adakaner


      Dövüş oyunları denilince akla ilk gelen firmalardan olan Capcom, son dönemlerde Street Fighter 4 ve Marvel vs Capcom 3 gibi oyunlarla karşımıza çıkmıştı. Şu sıralar Street Fighter vs Tekken üzerinde çalışan firma bir Darkstalkers oyunu yapabilir mi?
 
     Street Fighter oyunlarının da yönetmeni olan Yoshinori Ono, eğer yoğun talep olursa Capcom'un yeni Darkstalkers oyununu destekleyeceğini söylemişti. İşte şimdi serinin yeni bir oyununu talep edenlerin sayısı 100.000'e ulaştı.
 
       Yoshinori Ono'ya göre bu rakam hala 1 milyondan çok uzak ve oyuncuların daha çok istek göndermesi gerekiyor. Şimdilik bu rakama ulaşmak kolay değil, ama ileride ne olacağı belli olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler