Deus Ex 3'ün Cyborg'ları Böyle Oluşuyor

07.12.2010 15:25 Levent Polater

 
 
 
    Square Enix, yeni Deus Ex yapımı için farklı pazarlama teknikleri düzenliyor. Oyunun muhteşem bilim kurgu dünyası hakkında bilgiler veren bir site açan Square, oyunda bulunan cyborg'ların nasıl oluştuğunu gözler önüne sermiş.
 
     Aşağıdan görüntülerini de görebileceğiniz üzere, bir cyborg'un bir kaç parçası ele alınarak teknik özellikleri belirtilmiş. Buradan oyundaki çoğu bilim kurgu detayının oyunda mümkün olduğunca anlatılacağı anlamını çıkarabiliriz.
 
    Aksiyon/RPG/FPS türünün en iyi örneklerinden biri olan Deus Ex 3, gelecek sene PC, PS3, Xbox 360'a çıkışını yapacak. Aşağıdan görüntülere göz atabilirsiniz, bundan daha iyisini yapmak için bizzat siteye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler