Deus Ex: HR'a DLC ile Birlikte %25 İndirim

18.10.2011 16:34 Samet Konuksal


     Uzun süre boyunca bekleyen hayranlarını bu sene sevindiren Deus Ex: Human Revolution için ilk DLC "Missing Links" yayınlandı. DLC'nin yayınlanmasıyla birlikte oyunun PC sürümüne bir indirim de yapıldı.
 
     Steam üzerinden geçerli olan indirimde Deus Ex: Human Revolution %25'lik bir indirime girdi. Perşembe gecesine kadar sürecek olan indirimde Human Revolution, $37.49'dan satılıyor.
 
    5 saatlik ekstra oynanabilir süre sunan Missing Links DLC'si için ise şimdilik bir indirim gözükmüyor. Missing Links DLC'si, $14.99 fiyat etiketiyle birlikte satışa sunuldu.
 
    Oyunun ve DLC'nin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Hâla daha denemediyseniz, bu fırastı kaçırmayın derim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler