Deus Ex: HR'a Steam'den Haftasonu İndirimi

25.02.2012 01:20 Samet Konuksal


     2011 senesinin en iyi oyunlarından birisi olan Deus Ex: Human Revolution'u oynamak için fırsat bekleyenlere müjdeli haber. Steam'de oyuna mükemmel bir haftasonu kampanyası yapılıyor.
 
     Bu haftasonu boyunca 27 Şubat'a kadar geçerli olacak olan indirimlerde Deus Ex: Human Revolution ve DLC'leri, %66'lık bir oranla indirime sunuldu. Bu indirimle birlikte ana oyun $16.99'a kadar düşerken DLC'lerden The Missing Link $5.09, Explosive Mission Pack $1.01 ve Tactical Enchancement Pack de $0.67'den satılmaya başladı.
 
      Otoritelerden oldukça iyi puanlar alıp Metacritic ortalamasını 90 puanda tutan Deus Ex: Human Revolution'un Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler