Deus Ex: Human Revolution'dan 5 Yeni Görsel

Oyun, başarılı bilim kurgu temasıyla dikkatleri üstüne çekiyor.
24.02.2011 21:02 Levent Polater

 
    Square Enix'ten Deus Ex: Human Revolution için 5 yeni ekran görüntüsü yayında. Yabancı sitelerin de ön incelemelerini yayınlamaya başladığı yapım, senenin en dikkat çekici oyunlarından biri.
 
    PC, Xbox 360 ve PS3 için yapım aşamasında olan yapımın 5 yeni ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz. Orjinal ilk 2 yapımı oyun endüstrisinin önde yapımcılarından biri olan Warren Spector önderliğinde oluşturulan serinin devamı uzun bir aradan sonra bu sene çıkışını yapmaya hazırlanıyor.
 
    Gördüklerimiz bizi yanıltmazsa Deus Ex: Human Revolution, bu senenin başarılı yapımlarından biri olacak gibi duruyor. İşte yeni görüntüler:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler