Deus Ex'te 2. Ekran Desteği PS3 ve X360'a Geliyor

17.09.2013 09:51 Alkan Adakaner


    İlk olarak Wii U'ya özel olarak hazırlandığı açıklanan Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut'ın daha sonra diğer platformlara da geleceği açıklandı. Square Enix oyunun Wii U sürümünde bulunan çift ekran desteğini de diğer konsollara getirecek.
 
     Yapılan açıklamalara göre Deus Ex: Human Revolution Director's Cut'ın Playstation 3 sürümünde ikinci ekran desteği Playstation Vita sayesinde olacak. Xbox 360'ta ise Smartglass uygulamasının kullanılması düşünülüyor.
 
     Bu duruma bakacak olursak oyunun Wii U sürümünün herhangi bir avantajının kalmadığını söyleyebiliriz. Anlaşılan Square Enix de Wii U'ya özel bir şeyler yapmaktan tamamen vazgeçti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler