Donkey Kong Country Returns'te Super Guide Var

09.11.2010 01:16 Alkan Adakaner


 
    Donkey Kong Country Returns'un Game Informer tarafından ayın oyunu seçilmesi ve 9.5 gibi mükemmel bir puana layık görülmesinden sonra bu oyuna olan merakımız daha da arttı.
 
    Söylentilere göre Country Returns oldukça zor bir oyun. Aslında oyunun videolarından bile bunu anlayabiliyorduk. Nintendo da bu zorluk nedeniyle oyuna Super Guide eklemiş. Eğer bir bölümde 8 defa ölürseniz Super Guide'ı devreye sokabileceksiniz.
 
    Super Guide devreye girince Check Point noktasından itibaren Super Kong (Donkey Kong'un beyazı) kendiliğinden oyunu oynamaya başlayacak ve bölümü bu yöntem sayesinde geçebileceksiniz. Super Guide daha önce New Super Mario Bross. Wii'de de kullanılmıştı.
 
     Eminim oyunu kendi başınıza bitirmeyi yeğlersiniz, ama elinizin altında bir Super Guide'ın olmasının da bir zararının dokunmayacaktır.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler