Donkey Kong Country Returns'ün Devamı Gelmeyecek

Retro Studios, Nintendo klasiklerini yeni nesilde mükemmel oyunlara dönüştürmeyi başarıyor
04.03.2011 11:05 Alkan Adakaner


      Geçen yılın sonunda Nintendo Wii için piyasaya çıkan Donkey Kong Country Returns'ün hemen bir devam oyununu bekliyorsanız, malesef bundan şimdiden vazgeçseniz iyi olur; çünkü Nintendo'nun şimdilik böyle bir planı yok.

      Retro Studios'un başkanı ve Ceo'su Michael Kelbaugh, bir platform oyunu yapmanın sanıldığından daha fazla çalışma gerektirdiğini ve bu defa Nintendo'nun bir devam oyunu yapma planı olmadığını söyledi. 

      Bildiğiniz gibi Nintendo daha önce Retro Studios'a Metroid Prime üçlemesini yaptırmıştı. Donkey Kong Country ise şimdilik tek oyunla sınırlı kalacak.

      Nintendo'dan Kensuke Tanabe de Retro Studios'un 5 yıl önce Donkey Kong için girişimde bulunduğunu, ama o zaman bunun Nintendo tarafından reddedildiğini, bir kaç yıl sonra Nintendo'nun yeni bir Donkey Kong oyunu yapmanın zamanının geldiğini düşündüğünü ve Retro Studios'a eğer hala ilgileniyorlarsa bir Donkey Kong oyunu yapabileceklerini söylediklerini açıkladı.
 
       Sonuç olarak Donkey Kong Country Returns'ün sonunda harika bir oyun olduğunu, ama şu an için bir devam oyunu düşünmediklerini söyledi. Sanırım Nintendo yine doğru zamanı bekliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler