Donkey Kong'un Eğlenceli TV Reklamları

15.11.2010 16:27 Ersin Kılıç


 
     Nintendo Wii sahiplerinin özellikle şu bir kaç ay içerisinde oldukça başarılı yapımlar bekliyor. Önce Kirby's Epic Yarn (Avrupa'da henüz çıkmadı) ile başarılı bir platform oyunu oynama şansına erişen Wii sahiplerini önümüzdeki günlerde ise önce Epic Mickey daha sonra ise Donkey Kong Country Returns bekliyor.
 
     Oyun reklamlarında eskiden beri çok başarılı işlere imza atan Nintendo firması işte bu oyunlardan biri olan Donkey Kong Country Returns için de başarılı bir reklam çalışmasına imza atmış. Reklamda oyunun havasına uygun bir kurgu kullanılmış.
 
     Game Informer dergisinden 9.5 gibi oldukça yüksek bir puan alan oyunun ilk reklam videosuna buradan, ikinci reklam videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
Nintendocu 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler