EA: "Mirror's Edge Bizim İçin Önemli"

Mirror's Edge, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış ancak kısa oyun ömrüyle çok eleştirilmişti
18.02.2011 14:46 Levent Polater


    Geçtiğimiz günlerde Mirror's Edge 2'nin iptal edilmesi orjinal yapımın tadına bakanlar için tam bir hâyâl kırıklığıydı.
 
    Şimdilik bu konuda bir açıklama yapmayna EA, sadece oyunu iptal ettiğini açıklamıştı. Ancak bir EA yetkilisinin yaptığı son açıklamalar yeni bir Mirror's Edge bekleyenlerin yüreğine su serpecek cinstern olmuş.
 
    1UP'a konuşan EA yetkilisi Mirror's Edge'in kendileri için önemli olduğunu söylemiş ancak DICE'ın şu sıralar kendilerini tamamen Battlefield 3'e adadıklarını ve şimdilik projenin askıda olduğunu belirtmiş.
 
    EA'in Mirror's Edge'i 'önemli olarak görmesi yeni bir yapımın gelecekte olabileceğini gösteriyor. Yani Mirror's Edge'in oyun tarihinden tamamen silindiğini söylemek yanlış olur. Beklemekte fayda var. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mirror's Edge Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA DICE Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Ocak 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler