From Software Yeni King's Field Yapmak İstiyor

Dark Souls'un karanlık atmosferi PC monitörlerine uzanacak mı?
09.03.2012 11:53 Alkan Adakaner


     Bu nesildeki en özel oyunlar arasında bulunan Demon's Souls ve Dark Souls'un geliştiricisi From Software yetkilileri gelecek planları ile ilgili bazı açıklamalar yaptılar. Bu açıklamalar firmanın hayranlarını sevindirecek cinsten.
 
     Öncelikle iOS ve Android platformları için oyunlar geliştirmek istediklerini söyleyen yetkililer akıllı telefon ve tablet pazarını görmezden gelmeyeceklerini vurguladılar. Daha da önemlisi Dark Souls ve Kings Field ile ilgili açıklamalardı.
 
     Konsollarda çok büyük beğeni toplayan Dark Souls'un PC sürümü konusunu hala düşündüklerini belirten yetkililer, Demon's Souls ve Dark Souls'un ruhsal atası olan King's Field'ın devam oyununu yapmak istediklerini belirttiler.
 
     King's Field son olarak Playstation 2'de boy göstermişti. Eğer bu nesilde veya sonraki nesilde bir King's Field oyunu ile karşılaşırsak bu gerçekten harika olacaktır. Özellikle Demon's Souls ve Dark Souls hayranları yeni King's Field'a büyük ilgi göstereceklerdir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler