Gameloft'tan Red Dead Redemption Benzeri Bir Oyun

Six Guns bir klon olsa da RDR hayranlarının ilgisini çekecektir
15.10.2011 11:36 Alkan Adakaner

 
      Gameloft'un oyun dünyasının dev yapımlarına benzer oyunları iPhone ve iPad'e taşıdığına daha önce çokça tanık olduk. World of Warcraft, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Grand Theft Auto, Modern Warfare ve Halo klonlarını biliyoruz. Şimdi de Red Dead Redemption'ın bir klonu geliyor.
 
      Bu yıl bitmeden piyasaya çıkacak olan Six Guns adlı Vahşi Batı temalı aksiyon oyunu Red Dead Redemption ve onun indirilebilir içeriği Undead Nightmare esintili bir yapım. Doğaüstü elementlerin de bulunacağı yapım hiç kuşkusuz RDR hayranlarının dikkatini çekecektir.
 
     Aşağıda oyunun ilk videosunu görebilirsiniz. Grafiklerin iPhone ve iPad için iyi göründüğünü söyleyebiliriz. Yine atımızla kasabalar arası yolculuk yapabileceğimiz oyunda at yarışları da bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Six Guns Platformlar: Mobil Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 1 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 2 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 3 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler